Aktualna ponudba

Namestitveni paketi

Doživite svet rajskih voda

Odpotujte v svet majhnih in velikih užitkov ter odklopite svoje misli od vsakdanjih skrbi.

RAJSKA ROMANTIKA

Pobegnita stran in se prepustita romantični noti intimnosti, žuborenju termalne vode in sladkosti vseh presenečenj, ki vaju čakajo v malem raju.

Naj vas prevzame dih jemajoča pozlačena narava, pogled na čudovite barve bogatih trt, topla sproščujoča termalna voda in nežen dotik topline savne.

TERMALNI RAJ

Ustvarite najlepše družinske spomine z vodnimi dogodivščinami v termalnih bazenih in odkrivanjem čudovite narave v okolici.

SPA RELAX PAKET

Pomladite svoje misli in telo ter odkrijte popolno sprostitev v oazi miru z osmimi različnimi savnami, FKK bazenom in intimno nudistično teraso.

BEE ACTIVE GLAMPING PAKET

Odklopite misli in se prebudite v čudovito jutro, s pogledom na barvito medovito cvetje, a le hip stran od termalnih vrelcev.

BEE HAPPY GLAMPING PAKET

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

KROMPIRJEVE POČITNICE

Doživite smeha in radosti polne jesenske počitnice v termalnih bazenih. Medtem ko se otroci zabavajo, pa starši odklopite misli v Oazi Paradiso.

MINI ODDIH

Dobro počutje se začne z dobrim počitkom. Sprostite, resetirajte in pomladite se v udobnih hotelskih sobah s pogledom na lesketajočo se vodo termalnih bazenov. 

Uporabljamo piškotke, da zagotovimo pravilno delovanje spletnega mesta, analiziramo naš promet in za namene oglaševanja.