Kulinarika
Okusite polnost rajske kulinarike

Slaščičarna Paradiso

vsak dan sveže sladice

Terme Paradiso se ponašajo s svojo lastno slaščičarno in vsak dan svežimi sladicami. Različne sladice, kot so čokoladni mousse, sladoled na palčki, različni tarti ipd., lahko pokusite v hotelskem baru, hotelski restavraciji in Gostilni in pizzeriji Valentini. 

Za različne priložnosti (rojstni dnevi, praznovanja, srečanja) sprejemamo tudi naročila sladic za domov. Naročite lahko suho pecivo, mokro pecivo in torte po želji. 

Naročila sprejemamo na:

T: 07 452 29 88

M: 031 450 444

E: info@paradiso.si

Hotelska restavracija

okusi lokalnih dobrin

V Spa & Wellness hotelu **** Superior razvajamo naše goste z okusi lokalnih dobrin v hotelski restavraciji. V restavraciji so zjutraj samopostrežni zajtrki, med 7.00 in 10.00, zvečer pa samopostrežne večerje. 

V restavraciji se strežejo tako avtentične slovenske in lokalne jedi, kot moderne in svetovno znane jedi. Jedi so vsak dan sveže pripravljene izpod rok vrhunskih kuharjev, ki nikoli ne razočarajo; pa naj si bodo to domači štruklji ali pa vrhunski mesni zrezek. 

Delovni čas:

Zajtrk: 7.00 – 10.00

Večerje: 18.00 – 20.00

Hotelski bar

cocktaili, prigrizki, kava

V hotelskem baru si lahko vsak dan privoščite različne cocktaile, najboljšo kavo, prigrizke, če ste lačni in seveda sladice iz lastne slaščičarne. 

Ponudba hotelskega bara se venomer spreminja in dopolnjuje glede na letni čas. V jesensko-zimskem času vas v baru premami vonj cimeta, sladkih jabolk in klinčkov; ko vas v spomladansko-poletnem času mamljivo vabijo različno obarvani koktejli in domači sladoled. 

Novo v ponudbi:

Bubble tea – ledeni čaj z mehurčki v različnih okusih

Gostilna in pizzerija Valentina

tam, kjer je pizza doma

Razvajajte svoje brbončice z nepozabnimi okusi kuhinje, vpeti v prijeten domač ambient. 

Gostilna in pizzerija Valentina deluje že od leta 1986 in je kot taka postala dom prve pizze v Posavju, ko ta italijanska delicija še ni bila pripeljana v naše kraje. 

V ponudbi jedilnika so različne vrste pizz, mesne jedi lokalnega in svetovnega izvora, ribe in morske jedi, mehiške jedi in sladice. Vsak dan od ponedeljka do sobote pa so v ponudbi tudi malice z različnimi meniji. 

Gostilna in pizzerija Valentina je tako popolna točka za vsakodnevne kulinarične užitke in za posebne romantične trenutke.

Oaza bar Paradiso

poletni bar

V sklopu kompleksa termalnih bazenov Term Paradiso osvežitev v vročih poletih dneh poiščite v Oaza baru Paradiso. Bar se nahaja ob bazenu Reka in ponuja hladne napitke ter prigrizke za lačne. 

Ne gre pa zamuditi tudi domače granite v različnih sladkih okusih, ki vas v vročih poletnih dneh prijetno osveži. 

Bar je odprt med poletno sezono. V primeru slabega vremena ne obratuje. 

Praznovanja in dogodki

nepozabna pogostitev

Ob predhodni rezervaciji in naročilu sprejemamo naročila za družinska praznovanja, zaključke, romantične večerje v dvoje, za poslovno ali nedeljsko kosilo. To nam omogoča, da se posameznikom in skupinam do 80 oseb kar najbolj posvetimo.

 

Rezervacija:

T: 07 452 29 88

M: 031 450 444

E: gostinstvo@paradiso.si