Nagrade
Ko se trud poplača

Naj kopališče 2022

Že od leta 2015 se potegujemo za nagrado Naj kopališča v kategoriji malih termalnih kopališč, ki poteka v poletni sezoni, ko obiskovalci ocenjujejo terme po Sloveniji. Naziv Naj kopališča in 1. mesta smo tako prejeli že sedmič zapored. Veseli smo, da naši obiskovalci prepoznajo ves trud, ki ga zaposleni vsak dan vlagajo v njihov delovni dan in tako naših gostom omogočijo košček raja v Dobovi.

Green & Safe

Z znakom Green&Safe se kot turistični ponudnik zavezujemo k aktivnostim, ki temeljijo na varnosti, odgovornosti in trajnosti ter s tem povečujemo zaupanje gostov, da je Slovenija zelena in varna turistična destinacija. ​

Booking.com

Odlične ocene dosegajo Terme Paradiso v sklopu nastanitev tudi na največjem rezervacijskem spletnem portalu booking.com.

Restaurant Guru

Kulinarične presežke in slastne okuse naše ponudbe v Gostilni in pizzeriji Valentini gostje priporočajo vsem, ki obiščejo Dobovo in njeno okolico.

Uporabljamo piškotke, da zagotovimo pravilno delovanje spletnega mesta, analiziramo naš promet in za namene oglaševanja.