Termalni bazeni
Doživite svet termalnih užitkov

Svet rajskih voda​

informacije

Prepustite se termalnim doživetjem na več kot 1800 m2 notranjih in zunanjih vodnih površin, skritih v objemu narave. Sprostite svoje misli in telo v zdravilni termalni vodi s temperaturo okoli 32°C in uživajte naravnem izviru zdravja in dobrega počutja.

Delovni čas

Ponedeljek – nedelja: 9.00 – 22.00

Obvestila za obiskovalce

Panorama (otroški bazen in jacuzzi v prvem nadstopju) je odprta.  Počasna reka in tobogana Multitrack ter Kamikaza so odprti.

Bazeni

KOŠČEK RAJA ZA VSAKOGAR

Skozi vse leto obratujeta notranji in zunanji bazen, ki sta medsebojno povezana, plavalni bazen, termalni bazen in beli tobogan.

Otroški zunanji bazen in bazen s toboganom sta odprta od junija do septembra (odvisno od vremena), počasna reka ter ostali tobogani (Multitrack, Kamikaza) pa obratujejo v času poletnih počitnic.

Panorama Paradiso, na zgornjem nadstropju, kjer je whirpool, otroški bazen za najmlajše z dvema toboganoma, čajna kuhinja, previjalnica ter številni ležalniki, v poletni sezoni ne obratuje.

Termalna voda

blagodejni učinki

Blagodejni učinki termalne vode so znani že iz srednjega veka, ko so vrelce koristili vsi tisti, ki so veliko dali na samo zdravstveno kulturo človeka kot stari Rimljani in Grki.

Termalna voda se črpa iz globin vrelca na 706 m s temperaturo 55°C in je naravno obogatena z magnezijem, kalcijem, hidrogenkarbonatom in sulfatom.

Zaradi svojih balneoloških in kemijskih lastnosti blagodejno vpliva pri vzdrževanju funkcionalnosti gibalnega sistema in hrbtenice, pri kroničnih revmatičnih spremembah, za krepitve oslabljenih mišic in sklepnih ovojnic ter primerna je za nadaljevanje fizioterapevtskih vaj in po stanjih športnih poškodb pri zvinih in zlomih.